Haberler

İstanbul Cup'ta Tekler Elemeleri Tamamlandı

TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda tekler elemeleri, bugün oynanan 6 müsabaka ile birlikte tamamlandı.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda tekler elemeleri, bugün oynanan 6 müsabaka ile birlikte tamamlandı.

İstanbul Garanti Koza Park'ta gerçekleştirilen turnuvanın elemeleri sonucunda Anna Kalinskaya, Valentyna Ivakhnenko, Arantxa Rus, Dalila Jakupovic, Viktoriya Tomova ve Danka Kovinic, tekler ana tabloda mücadele etme hakkı kazandı.

Tekler elemelerinde bugün oynanan maçların sonuçları şu şekilde:

Dalila Jakupovic - Barbora Krejcikova: 6-2, 6-2

Sara Sorribes Tormo - Anna Kalinskaya: 3-6, 7-5, 3-6

Richel Hogenkamp - Viktoriya Tomova: 1-6, 2-6

Danka Kovinic - Bibiane Schoofs: 6-3, 3-6, 6-3

Harriet Dart - Valentyna Ivakhnenko: 0-6, 0-6

Arantxa Rus - Elitsa Kostova: 6-2, 6-0

Çiftlerde mücadele eden Türk sporcular İpek Öz ve Melis Sezer ise ana tablo ilk turundaki maçlarını kaybederek turnuvaya veda etti. İpek Öz - Melis Sezer çifti, Oksana Kalashnikova - Galina Voskoboeva ikilisine 3-6, 6-4 ve 9-11'lik setler sonucunda 2-1 yenildi.

Öte yandan çiftler ana tablo ilk turunda oynanan günün bir diğer maçında Maria Irigoyen - Ellen Perez çifti, Darija Jurak - Jessica Moore ikilisini 6-3, 6-7 ve 10-5'lik setler sonucunda 2-1 mağlup etmeyi başardı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Melis Sezer BNP Paribas İstanbul Koza Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi? Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmeleri belli oldu! 2024 Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmelerinde hangi takımlar eşleşti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 18 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title