Haberler

İç çamaşırı giymeyen spor sunucusuna Avrupa basını sansür uyguladı

Güncelleme:

İtalya'da EURO 2020 için yapılan programda spor sunucusu Paola Ferrari'nin canlı yayında bacak bacak üstüne atarken iç çamaşırı giymediği görüldü ve kanal zor anlar yaşadı. Ferrari'nin görüntüsü hemen sosyal medyaya düştü. Avrupa basını, bu görüntüleri sansürleyerek vermek zorunda kaldı. Ferrari, "İnsanlar şampiyonadaki VAR skandallarıyla ilgilenmesi gerekirken iç çamaşırıma kafayı taktı" diye konuştu.

İtalya'da EURO 2020 için yapılan programda spor sunucusu Paola Ferrari'nin, canlı yayında bir bacağını diğerinin üstüne attığı sırada iç çamaşırı giymediği görüldü ve bu hemen gündem oldu. Olaydan sonra izleyiciler, Paola'yı Sharon Stone'a özenmekle suçladı.

"CİDDİYE ALMIYORUM"

Paola bu konuyla ilgili, "Hiç ciddiye almıyorum. İnsanlar şampiyonadaki VAR skandallarıyla ilgileneceğine benim iç çamaşırımı konuşuyor. Ben iç çamaşırı giydim" diye konuştu. Sosyal medyada sunucunun bacağına yaptırdığı dövmeyi gösterme amacında olduğuyla ilgili suçlamalar da yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Euro 2020 Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

YILDIRAY YILDIRIM:

Size ne milletin iç çamaşırından Beğenmeyen izlemez Başını açana ya da kapatana nasıl ki kArışamazsan Buna da karışşşşmayacaksın

29
37
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

italyanlar fakirlesmis ic camasiri bile yok zavallinin

22
5
yanıtYanıtla
Nazım :

Bizim ulkemizde olmayan bir kadinin durumunu nasil basortusune bagladiniz anlamadim. Dunyanin hic bir yeri de kimse ciplak ustsuz ve ahlaki zedeleyecek sekilde dolasamaz hem kanunen hem ahleken yasak. Buna butun ulkeler dahil.. yani dunyanin en ozgur ulkelerinde bile ozgurlugun siniri var olmalida..

20
5
yanıtYanıtla
Yuksek Egitimli :

yorumlari okumadan yorum yazmayin. kadinin ic camasiri var. youtube da videonun orjinalini aratip bulabilirsiniz. sansur falanda yok. yalnizca 1 sn diger bacagina geciyor. abartilcak birsey yok. iyice ortadogululastiniz.

13
10
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

belki kendine göre bir beden bulamamıştır.

10
8
yanıtYanıtla
Dirk :

İSTER GİYER İSTER GİYMEZ KADINA ÖZGÜRLÜK :d

5
6
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

reklam kokan hareketler bunlar

5
0
yanıtYanıtla
Yuksek Egitimli :

videonun orjinaline baktim , baya baya giymis. yani sansur mansur yok. ic camasirida yerinde.

1
1
yanıtYanıtla
HARUN Cam:

Ne buyük suç iç camaşırı giymemiş giyer giymez kimseyi ilgendirmez

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title