Haberler

İBB'den yeni araç kiralama ihalesine yalanlama

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, 175 adet lüks araç kiralanması için ihale talimatı verdiği iddiasına İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yalanlama geldi.

Ak Parti döneminde kiralanan ve ihtiyaç fazlası olduğu belirtilen 1700'ün üzerindeki aracın Yenikapı'daki alanda toplanması devam ederken, bu araçlara 8 yılda ödenen kiralama bedelinin ise 2 milyar 2 milyon lirayı bulduğu ortaya çıktı.

İsraf tartışmaları sürerken, 175 araçlık yeni bir araç kiralama ihalesi yapılacağı iddia edildi. 5 aylığına yapılacak kiralama ihalesinin talimatının da İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından verildiği öne sürüldü. Söz konusu iddia İBB yönetimi tarafından anında yalanlandı.

İBB'den yeni araç kiralama ihalesine yalanlama

"İDDİAYA KONU TÜM BEYANLAR GEÇERSİZDİR"

İBB Sözcüsü Murat Ongun, büyükşehirin 4 Ağustos'ta araç ihalesi yaptığı iddialarıyla ilgili Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Bazı medya kuruluşlarına yapılan açıklamalarda dile getirilen 4 Ağustos 2019 tarihli araç ihalesi, İBB yönetimimiz tarafından tespit edildiği an iptal edilmiş olup, herhangi bir alım yapılmamıştır. Doğal olarak iddiaya konu tüm beyanlar geçersizdir."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Murat Ongun AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title