Haberler

Hakan Çalhanoğlu ve Barıştığı Eşi Sinem Çalhanoğlu Aynı Karede

Güncelleme:

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, tekrar barışmanın mümkün olmadığını söylediği eşi ve çocukluk aşkı Sinem Çalhanoğlu ile 3,5 ay sonra barıştı. Çift yan yana ilk kez görüntülendi.

Milan'da forma giyen Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu,"Çok ciddi ve affedilmesi mümkün olmayan bir durum meydana geldiği için, geri dönülmesi mümkün olmayan bir kararla boşanacağım" dediği eşiyle barıştı. Çalhanoğlu ve eşi, ayrılık haberlerinden sonra ilk kez aynı karede yer aldı. Çiftin barışması sonrası ilk fotoğraflarını arkadaşları paylaştı.

Hakan Çalhanoğlu ve Barıştığı Eşi Sinem Çalhanoğlu Aynı Karede

NE OLMUŞTU?

Milan'da forma giyen Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 2017 yılında evlendiği çocukluk aşkı Sinem Çalhanoğlu ile ağustos ayında boşanacağını duyurmuştu. Ancak ayrılık kararının ardından Sinem Çalhanoğlu'nun hamile olduğu ortaya çıktı.

Hakan Çalhanoğlu ve Barıştığı Eşi Sinem Çalhanoğlu Aynı Karede

Hakan Çalhanoğlu ve Barıştığı Eşi Sinem Çalhanoğlu Aynı Karede

Hakan Çalhanoğlu ve Barıştığı Eşi Sinem Çalhanoğlu Aynı Karede

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Milan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Bebek:

Cocuk Kimden aceba??????

5
175
yanıtYanıtla
selçuk:

ne biçim soru bu gevşek

yanıt75
yanıt0
HATAY LI:

Birdaha Ayrılmayın Şeytanı Sevindirmeyin Şeytanın sevdiğì şey Karı ile kocanın Arasını BOZMAK...ALLAHIN SEVDİĞİ ŞEYDE.... KARI İLE KOCANIN şeytana Uymamalarıdır.

112
0
yanıtYanıtla
Ayten:

Aynen

yanıt3
yanıt0
TUGBA:

Aynen

yanıt3
yanıt0
Filiz:

Aynen

yanıt3
yanıt0
ADANALI:

İmzanı atmışsın yine ''AYNEN''

yanıt3
yanıt0
Müs-Türk:

Evli Kişiler,,Boşama Lafını,,Agzına Aldıklarında ,,Sarsıntılar,,Ard arda gelir..Evlilik Çocuk Oyuncagı Aslaa Degildir.,Koparda Haberiniz Bile Olmaz..Ahirette Bunun hesabı Yüce Mahkemede Sorulur.

97
1
yanıtYanıtla
Mustafa Kırkağaç:

Sorunlar devam ediyor ise olan çocuğa yazık olacak. Bu evlilik fazla yürümez. Önce sorunları masaya yatırıp ortadan kaldırmak için adım atmak zorundalar

27
3
yanıtYanıtla
Yilmaz:

Çok sevindim hiç bir çocuk annesiz babasiz büyümesin yuva yikmak istiyenlere firsat vermeyin sapa sağlam yuvaniz olur inşeallah

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title