Haberler

Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (16 Nisan) Dolar ne kadar oldu?

Güncelleme:

Doların bugünkü değeri ve güncel döviz kuru merak konusu oldu. 16 Nisan tarihinde dolar kaç TL oldu, 1 dolar kaç lira? Doların yükselip yükselmeyeceği konusu gündemde. Doların bugünkü kuru ve doların ne kadar olacağına dair detaylar haberimizde bulunmaktadır. Ayrıca Euro'nun bugünkü değeri de sorgulanıyor.

Güncel döviz kuru ve bugün dolar dolar ne kadar olduğu merak ediliyor. 16 Nisan dolar kaç ve dolar yükselecek mi sorusu gündemden düşmüyor. Dolar kaç TL oldu, 1 Dolar kaç lira? Dolar kuru bugün ne kadar oldu? 16 Nisan dolar kaç TL? soruları merak ediliyor. Dolar kaç TL oldu, 1 Dolar kaç lira? Dolar kuru bugün ne kadar oldu? 16 Nisan dolar kaç TL? Detaylar haberimizdedir…

DOLAR NE KADAR?

Dolar 32,4937 den satılıyor.

EURO NE KADAR?

Euro 34,6211 den satılıyor.

STERLİN NE KADAR?

Sterlin 40,4637 den satılıyor.

Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (16 Nisan) Dolar ne kadar oldu?

PARA PİYASALARININ GÜNDEMİ

Cuma günü İran'ın İsrail'e saldırı hazırlığında olduğuna dair haber akışı, emtia piyasalarında oynaklığı artırırken altının ons fiyatı şu sıralarda önceki kapanışının yüzde 0,5 üzerinde 2 bin 356 dolar seviyesinde bulunuyor.

Analistler, hafta sonu Orta Doğu'da artan gerilimin etkileriyle varlık fiyatlarında oynaklığın arttığını ifade ederek söz konusu gelişmelerin ve yoğun veri gündeminin yatırımcıların odağına yerleştiğini söyledi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Gündem Finans Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title