Haberler

Komünist Başkan'ın memleketi Tunceli'de taksicilerden eylem! Üst üste gelen akaryakıt zamlarını protesto ettiler

Güncelleme:

Komünist Başkan Faruk Mehmet Maçoğlu'nun memleketi Tunceli'de, taksiciler akaryakıt zamları nedeniyle eylem yaptı. Fiyat artışlarına tepki gösteren taksiciler konvoy oluşturdu. Taksiciler, "Akaryakıt pahalılığı bizi bitirdi" ifadelerini kullandı.

Tunceli'de taksiciler akaryakıt fiyatlarındaki artışa tepki göstererek konvoy oluşturdu, açıklama yaptı. Akaryakıt zamlarını protesto etmek için kent merkezinde bir araya gelen taksiciler, konvoy halinde korna çalarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası önüne geldi.

Komünist Başkan'ın memleketi Tunceli'de taksicilerden eylem! Üst üste gelen akaryakıt zamlarını protesto ettiler

"SESİMİZİ DUYUN"

Taksiciler burada kontak kapatarak açıklama yaptı. Taksiciler adına açıklamada bulunan Metin Turan, "Akaryakıt pahalılığı artık bizi bitirmiştir. Sesimizin duyulması için burada toplandık, başka da bir amacımız yok" dedi.

Komünist Başkan'ın memleketi Tunceli'de taksicilerden eylem! Üst üste gelen akaryakıt zamlarını protesto ettiler

AKARYAKITA ÜST ÜSTE ZAM GELDİ

Uluslararası piyasalarda fiyat artışı ve dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak akaryakıta son dönemde üst üste zamlar geldi. Motorine16 Ekim tarihinde 41 kuruş, 19 Ekim tarihinde ise 23 kuruş zam gelmişti.LPG oto gaza ise 21 Ekim tarihinde 22 kuruş zam gelmişti. Benzinde ise26 Ekim'de 44 kuruş, 27 Ekim'de 28 kuruş fiyat artışı yaşandı.

Komünist Başkan'ın memleketi Tunceli'de taksicilerden eylem! Üst üste gelen akaryakıt zamlarını protesto ettiler

TUNCELİ'DE AKARYAKIT FİYATLARI NE DURUMDA?

Fiyat artışlarının ardından Tunceli'de benzinin litresi 8,63'ten, motorinin litresi 8,40'tan, LPG oto gazın litresi ise 6.18'den satılıyor. Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Tunceli Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

baklavacı çeto :

taksici gardaşlar başkan maçoğlu ne yapsın sanki başkan zam yapıyor gibi bir algı oluşturmayın. haklısınız ama tepkiniz yanlış kişiyedir.

129
12
yanıtYanıtla
suna genç:

Her yer,n belediyesi fiyatları belirler be adam! Demek ki yakıta zam oranında taksimetre açuılış ve km fiyatı belediye belirlememiştir.

yanıt4
yanıt21
Çınar Saraç:

Diğer 80 ilde galiba 1 TL Akaryakıt , millet memnun tepki gösteren yok ve inşallah 20 tl olur

109
17
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kominist baskanla akaryakit zammi ve taksicilerin kontak kapatmasi ne alaka onu anliyamadim bilhassa son zamanlarda haberlerin iceriginde alakasiz bir algi yaratma cabasi var

101
8
yanıtYanıtla
suna genç:

belediyeler fiyat düzenlemesi yaparlar bunu bilmiyorsan ahkam kesmeyeceksin.

yanıt6
yanıt36
bekir yapici:

SUNA GENC hanim belediye baskanlari anayasaya göre ancak belediye meclisinin aldigi kararlari uygular kafasina göre hareket edemez karar alamaz tabiki malum partinin belediyesi degilse.

yanıt0
yanıt0
tarafsızgörüş:

kendiniz olun len, ne komunisti?

23
81
yanıtYanıtla
Emin :

haberi komunist başkanla nasıl ilişkilendirebildin demek isterdim de haberi yazanla aynı çeşmeden su içiyorsun sanırım

yanıt0
yanıt0
Mikail arman:

Hadi ulan zerzek cahil faşo.Tarafsız görüşmüş ! Sen o küçük beynini kendine sakla.

yanıt0
yanıt0
Namik Kemal Erdem:

Küçük büyük yerleşim alan önemsiz.onemli olan halk uyandirmakdir.bugun taksiciler yarın kamyoncular otobüs yanında küçük araçla kargo taşıyanlar zam demek duble zam sunku her şey halka dönüyor.yahu Bulgarlar bize bile gülüyorlar.nerden nereye.kaybolan paraciklari hesap kim verecek.sonunda her şey kâr kalacak bu kesin.ulkeler var 5 krs bile pesine koşar.bizde gitti ne yapalım diyeceğiz.

50
14
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title