Haberler

Viranşehir Belediye Başkanı'nın İzinsiz ÖSS Kursu Açma Davasına Devam Edildi

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediye Başkanı Emrullah Cin Hakkında, Yoksul Öğrencilere Yönelik Açtıkları ÖSS'ye Hazırlık Kursunun İzinsiz Olduğu Gerekçesiyle Açılan Davanın Görülmesine Devam Edildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediye Başkanı Emrullah Cin hakkında, yoksul öğrencilere yönelik açtıkları ÖSS'ye hazırlık kursunun izinsiz olduğu gerekçesiyle açılan davanın görülmesine devam edildi.

Viranşehir Sulh Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya yurtdışında bulunan Belediye Başkanı Emrullah Cin katılmazken, avukat Serdar Ekinci ve Belediye Kültür ve Sanat Merkezi eski Müdür Vekili Ahmet Demiryorgan, hazır bulundu. Duruşma, evrakların tamamlanması ve tanıkların dinlenmesi için adli tatil sonrasına ertelendi.

Viranşehir Belediye Başkanı Emrullah Cin, Eğitim-Sen Viranşehir Şube Temsilciliğiyle birlikte Belediye Kültür ve Sanat Merkezi'nde yoksul öğrencilere yönelik ÖSS kursu açmıştı. Kurs gören öğrenciler, 2 Aralık 2006'da kursun izinsiz açıldığı gerekçesiyle polis tarafından sınıflardan çıkarılmıştı ancak kurs kısa bir aradan sonra tekrar açılmıştı. Toplam 82 öğrencinin eğitim gördüğü kurs, etüt şeklinde yapılıyor ve Eğitim-Sen üyesi öğretmenler gönüllü olarak ders veriyordu. Hakkında izinsiz kurs açmaktan

soruşturma açılan Belediye Başkanı Emrullah Cin hakkında, ifade verdikten sonra dava açılmış ve duruşma 2 Temmuz 2007 tarihine ertelenmişti.

(ÇK-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title