Haberler

Van'da Asılsız Bomba İhbarı Konseri İptal Ettirdi

Van Atatürk Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu Salonunda Yapılması Beklenen Konser Öncesi Yapılan Bomba İhbarı Hareketli Saatlerin Yaşanmasına Neden Oldu.

Van Atatürk Kültür Merkezi Devlet Tiyatrosu salonunda yapılması beklenen konser öncesi yapılan bomba ihbarı hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Van Belediyesi ile Van Musiki Derneği işbirliğiyle saat 19.00'da düzenlenmesi beklenen Türk Halk Müziği Konseri öncesi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce salonda bomba olduğu ihbarı yapıldı. İhbar üzerine salon boşaltılırken, geniş güvenlik önlemlerinin alınması hareketli saatlerin yaşanmasına sebep oldu. Olay yerine gelen bomba uzmanlarının bina ve çevrede yaptığı incelemelerde bomba izine rastlamazken, ihbarın yapıldığı Cumhuriyet Caddesi üzerindeki telefon kulübelerinden parmak izleri alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan konseri izlemek için gelen 650'den fazla vatandaşa konserin iptal olduğu ve ilerleyen günlerde düzenleneceği bildirildi. Van Musiki Derneği Başkanı Murat Oto, bir takım kesimlerin kasıtlı olarak bu ihbarda bulunduğunu söyledi.

(SER-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title