Haberler

Üzülmez, Kartepeli Hastaları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, tedavilerini hastanede sürdüren hemşehrilerini hasta yataklarında ziyaret etti.


Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yoğun iş temposunda Kartepeli yaşlı ve hastaları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkan Üzülmez, hemşehrilerine moral veren ziyaretinde sağlık durumları hakkında da bilgi aldı. Kartepelileri tedavi gördüğü sağlık kuruluşlarında ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilk olarak Cihan Hastanesi'nde tedavisi süren Harun Balta'ya geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nde çeşitli birimlerde yatan Dumlupınar Mahallesi sakinlerinden Muharrem İnönü ve Ferhat Adıgüzel'i muhtar İbrahim Kır ile birlikte ziyaret eden Başkan Üzülmez, Köseköy Mahallesi'nde oturan Hüseyin Yalnız'ın sağlık durumu ile de yakından ilgilendi. Kartepeli hastaların sağlık durumu hakkında bilgi alan ve hatırını soran Başkan Üzülmez, "Sizler güngörmüş çınarlarsınız. Sizleri sağlıklı ve uzun soluklu olarak hep yanımızda görmek isteriz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title