Haberler

Üsküdar, Erkan Mutlu ile Buluştu

Güncelleme:

Türkiye'nin uluslararası tek kitap, kırtasiye, teknoloji mağazaları zinciri NT, 2013 Okur-Yazar Buluşmaları Erkan Mutlu ile devam ediyor.

NT'nin 2013 yılı Okur-Yazar buluşmaları, Erkan Mutlu ile düzenlediği imza günü ve söyleşi etkinliği NT Üsküdar Şubesi'nde gerçekleştirildi.

Sanatçı Erkan Mutlu, son albümü 'Mehmet Akif Ersoy Sesleniyor' albümünü sevenleri için imzaladı. İmza günü için sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Erkan Mutlu, sevenlerine albümü ile ilgili bilgi vererek, sohbet etme imkânı buldu.

Sanat ve sanatçı arasında köprü görevindeyiz

NT Mağazacılık Kitap Kırtasiye Bölüm Müdürü Yılmaz Şimşek, Erkan Mutlu gibi önemli bir sanatçıyı Üsküdar NT şubesinde ağırlamaktan gurur duyduklarını belirterek şöyle konuştu: "NT olarak, düzenlediğimiz bu tarz etkinliklerle sanatseverlerin sanatçıları yakından tanıma imkânı bulacaklarını, NT'nin, "Kitapla Buluşma Noktanız" sloganıyla insan ve insani değerlere öncelik tanıdığını ve her zaman sorumlu marka bilinci ile hareket ettiğini belirten Yılmaz Şimşek, bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti."

Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin uluslararası tek kitap, kırtasiye ve teknoloji perakendecisi NT mağazalarını 25 milyon kişinin ziyaret ettiğini belirten Şimşek, bu yıl 26,5 milyon kişinin ziyaretini hedeflediklerini ve 5 yıl içinde Türkiye'nin tüm şehirlerinde hizmet vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title