Haberler

Ulusoy: "Yaptığımız Eserle Yargılanıyoruz"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Futbol Federasyonu Kamp ve Eğitim Merkezi Gibi Güzel Bir Eser Yaptıklarını, Ama Bugün Maalesef Yaptıkları Eserle Mahkemede Yargılandıklarını Söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Futbol Federasyonu Kamp ve Eğitim Merkezi gibi güzel bir eser yaptıklarını, ama bugün maalesef yaptıkları eserle mahkemede yargılandıklarını söyledi.

Federasyon yönetim kurulu toplantısı için geldikleri Trabzon'da Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu makamında ziyaret eden Ulusoy, yaşanan bazı olaylardan dolayı futbolda yapmaları gereken bazı şeyleri yapamadıklarını ifade ederek, ''Daha fazla şeyler yapmamız gerekliydi. Bu tür olaylarla uğraştığımız için İstanbul dışında pek fazla toplantı yapamadık'' dedi.

Trabzon'da bulunmanın kendisine mutluluk verdiğini belirten Ulusoy, şöyle konuştu:

''Geçmişteki başkanlık dönemimizde Trabzonspor'a ve Trabzon'a hizmetlerimiz oldu. Trabzon futbolun beşiğidir. Bu konuda emeği olanlara teşekkür ediyorum. Futbol Federasyonu Kamp ve Eğitim Merkezi gibi güzel bir eser yaptık, ama bugün maalesef yaptığımız eserle mahkemede yargılanıyoruz. Olsun önemli değil. Hep şunu söylüyoruz, çiğ yemedik ki midemiz ağrısın. Bu eser Trabzon'a yakıştı, yakışıyor da. Keşke tesisi daha da büyütebilsek, Trabzon'a daha büyük hizmetler yapabilsek.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title