Haberler

Tutuklama Çıktı, Haklılığımız Anlaşıldı

Hakkında Tutuklama Kararı Çıkan Hanefi Avcı'dan Son Mesaj!

EMNİYET Müdürü Hanefi Avcı'nın Devrimci Karargah Örgütü'ne yardım ettiği gerekçesiyle tutuklanmasına internetteki sosyal paylaşım sitesi'ndeki (facebook) sayfasında üyeleri tepki gösterdi. Hanefi Avcı'nın ayrıca tutuklama kararı çıktıktan sonra bazı kişilere, "Haklılığımız anlaşıldı, tutuklama çıktı" şeklinde mesaj attığı öğrenildi.

Savcılıkta susma hakkını kullanan Hanefi Avcı, İstanbul Nöbetçi 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Hanefi Avcı sevk edildiği mahkemece 'terör örgütüne yardım' suçlamasıyla tutuklandı. Hanefi Avcı'nın tutuklanmasına, internetteki sosyal paylaşım sitesi'ndeki (facebook) yaklaşık 15 bin üyesi bulunan sayfasında tepkiler yağdı. Sayfada üyeler, Hanefi Avcı'nın tutuklanmasını bir hesaplaşma ve Hanefi Avcı'nın 30 Eylül'de yapacağı basın toplantısı öncesi tutuklanmasının herşeyi ortaya koyduğu şeklinde yorumladılar.

'Terör örgütüne yardım ve yataklık' suçlamasıyla tutuklandığı belirtilen Avcı, cezaevine götürüldü. Hanefi Avcı'nın ayrıca tutuklama kararı çıkmasının hemen ardından, gazeteci Nedim Şener ve birkaç kişiye daha SMS ile mesaj gönderdiği ortaya çıktı. CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N 1K programına telefonla bağlanan gazeteci Nedim Şener, Hanefi Avcı'nın, tutuklama kararı çıktıktan sonra kendisine SMS gönderdiğini söyledi. Şener'e göre Avcı, SMS'te "Haklılığımız anlaşıltı, tutuklama çıktı" yazdı.

MURAT VAROL- İSTANBUL- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title