Haberler

Türkiye’nin İlk Çekirdek Ailesi Çitliyo’nun Yeni Reklam Kampanyası Başlıyor

BKM Mutfak'ın Başarılı Yüzü Ersin Korkut, Çitliyo İle Hem Çitliyor Hem Güldürüyor

Çitliyo Taco Reklamını İzlemek İçin: www.citliyo.com /ÇİT TV / "Apartman"

Türk kuruyemiş sektörünün yenilikçi firması Peyman'ın ayçekirdeği markası Çitliyo'nun yeni reklam filmleri, televizyonlarda gösterime giriyor. Türkiye'nin en sevdiği atıştırmalık olan ayçekirdeğinde Çitliyo ile bir marka yaratan Peyman, 2009 yılında yayınladığı ilk reklam kampanyasının ardından, iki filmden oluşan yeni reklam kampanyasında da BKM Mutfak'ın neşeli siması Ersin Korkut ile bir araya geldi.

Çitliyo'nun Taco aromalı çeşidi için hazırlanan, bu sezonun ilk reklam filminde Ersin Korkut'a, BKM Mutfak oyuncularından Burcu Gönder eşlik ediyor.

Çitliyo'nun yeni reklam filmlerinin konsepti ve içeriği yine Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'tan oluşan BKM Reklam'ın yaratıcı ekibi tarafından hazırlandı ve filmin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yaptı. Çitliyo'nun 2 çeşidi için çekilen reklam filmlerinin ilki olan "Apartman" filmi, 11 Nisan 2011 tarihinden itibaren, ulusal ve yerel televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayacak.

Ersin Korkut'un neşeli tiplemeleriyle renklenen Çitliyo'nun yeni reklam filmleri, esprileriyle yine seyirciyi karşısına çekecek ve lezzetli ayçekirdeği yeme keyfini bir kez daha Türk izleyicisine yaşatacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title