Haberler

Türk Traktör İşçilerinin Eylemi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kağıt oynayan işçiler- Çadır altında çay içen işler- Çocuğu ve eşi ile konuşan işçi- Yakınları ile konuşan işçiler- Saz çalıp türkü söyleyen işçiler Türk Traktör işçilerinin eylemi- Çalışma şartlarının düzeltilmesi, maaşlarında iyileştirme yapılmasını talep eden Türk Traktör işçilerinin eylemi altıncı gününe girdi Türk Traktör işçilerinin çalışma koşulları ve maaş artırımı talebi ile başlattıkları iş bırakma eylemi, altıncı gününe girdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kağıt oynayan işçiler- Çadır altında çay içen işler- Çocuğu ve eşi ile konuşan işçi- Yakınları ile konuşan işçiler- Saz çalıp türkü söyleyen işçiler Türk Traktör işçilerinin eylemi- Çalışma şartlarının düzeltilmesi, maaşlarında iyileştirme yapılmasını talep eden Türk Traktör işçilerinin eylemi altıncı gününe girdi Türk Traktör işçilerinin çalışma koşulları ve maaş artırımı talebi ile başlattıkları iş bırakma eylemi, altıncı gününe girdi. Çalışma koşullarının ve maaşlarının iyileştirilmesi talebiyle 21 Mayıs Perşembe günü iş bırakan işçilerin temsilcileri yönetimle bir araya gelmiş ancak görüşmeden sonuç alınamaması üzerine işçiler, eylemlerine devam etme kararı almıştı.Eylemlerini fabrika bahçesinde barakalar, çadır ve arabalarda sürdüren işçilere aileleri ve yakınları da destek verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Traktör Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title