Haberler

Trafik Kazası Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Güncelleme:

Taraklı ilçesinde dün 5 kişinin yaralandığı trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

İlçe girişine konuşlandırılan güvenlik kamerası kaydında, Adapazarı yönüne giden Sinan Tekin yönetimindeki 34 VM 2869 plakalı otomobilin, Taraklı- Göynük kavşağında önündeki kamyonu solladığı sırada yoldan çıkarak yön levhasına çarpması ve takla atma anı yer alıyor.

Dün meydana gelen kazada Sinan Tekin yönetimindeki 34 VM 2869 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yön levhasına çarparak takla atmış, yaralı sürücüyle aynı araçta bulunan Ayşenur, Feyza ve Seviye Tekin ile Sibel Uluay Geyve Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Toplamda 5 yaralı olan kazada, can kaybı yaşanmadı.

Kaynak: AA / Güncel

Sinan Tekin Adapazarı Taraklı Göynük Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

geberin:

allahım inşallah sağ çıkamamışlardır. Bunlara ehliyet verip denetlemeyen herkesin belasını versin.

2
18
yanıtYanıtla
EREN:

Kamyoncu malsa yapacak birşey yok ama mallığının cezasını başkaları değil kendi çekmeli..!

15
5
yanıtYanıtla
hamza:

usta şoför tehlikeli bir harekette kurtarma ile olunmuyor , tehlikeyi önceden fark edip ona göre davranma ile olur ,, otomobil sürücüsü tehlikeyi hiçbir şekilde farkedememiş ,, ayrıca şuna da değineyim ; artık arabalar son teknoloji ile donatıldı herkes arabasına çok güveniyor ama ona komut verenin insan olduğunu unutuyolar ,

19
0
yanıtYanıtla
zaferm@m.m:

Tamamen kamyonun şerit hatası. Sağdan sola dönüyor. Kamyon soforunun Trafikten men edilmesi gerekir.

16
1
yanıtYanıtla
Kemal abi:

OTOMOBİL- 2918 sayılı kanun 84/e (asli kusur) kanun maddesi 54/1b-Geçmenin yasak olduğu yerlerde geçme kuralını ihlal etmiş... Ayrıca 52/1a- Aracın hızını kavşaklara gelirken azaltmamak kuralını da ihlal etmiş..TANKERDE-53/1B kuralını ihlal etmiş.. Asli kusurlu otomobil..

13
3
yanıtYanıtla
ALPER:

o kamyoncunun derhal yakalanıp gözaltına alınması lazım daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp ceza evine gönderilmesi lazım...insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı, o insanlar ölebilirdide...

11
3
yanıtYanıtla
Şöförlük kamyın arkalarına yazı yazmakla:

küfür edeceğim kamyoncuya da yayınlanmayacak, bende herkesin düşündüğünü düşünüyorum.

10
4
yanıtYanıtla
HADİ GARİ:

her ikisi de hatalı. Kamyon daha fazla....

9
5
yanıtYanıtla
cahller:

ulan şuraya yorum yapanları tespit edip ehliyetlerini almak lazım. Adamlar daha hangi durumda sollama yapacağını bilmiyor. Bak bakalım sollama yaptığı yerde kesirli çizgi mi tek çizgi mi var? Tek çizgi var o halde dönüş yapacaksam arkama neden bakacağım?

6
6
yanıtYanıtla
KOMİKCANali@hotmail.com:

KENDİNİ BİLGİN SANAN.ASIL CAHİL SENSİN YÖN LEVHALARI NE KADAR YETERLİ BİR TÜRKİYEYE BAK.KAMYONCUNUN HİÇ Mİ SUÇU YOK.

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title