Haberler

Tokat: Laptop Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Tokat'ta, Bilgisayar Marketine Giren Kimliği Belirsiz Şahıslar, Laptop Bilgisayarı Alarak İşyerinden Hızla Uzaklaştı. Hırsızlık Olayı İse İşyerinde Bulunan Güvenlik Kamerası Tarafından Saniye Saniye Kaydedildi.

Tokat'ta, bilgisayar marketine giren kimliği belirsiz şahıslar, laptop bilgisayarı alarak işyerinden hızla uzaklaştı. Hırsızlık olayı ise işyerinde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, kent merkezi Gaziosmanpaşa Bulvarı Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan bilgisayar marketine müşteri gibi giren 4 kişiden 2'si görevliyi oyalarken, diğer 2 kişi ise marketin vitrininde kilitli olarak bulunan diz üstü bilgisayarı almaya çalıştı. El çabukluğuyla vitrini açan şahıs, diz üstü bilgisayarı markette bilgisayar monitörlerinin bulunduğu üst kısma koydu. Bu sırada kimsenin şüphelenmediği olayda şahıslar işyerinden çıktı.

Bir süre sonra tekrar olay yerine gelen şahısların 2'si yine market görevlisini oyarlarken, diğer 2 kişi vitrinin üstünde bulunan diz üstü bilgisayarı yaşadığı bir iki tereddütten sonra elbisenin içerisine sokarak aldı. Şahıslar, işyerindeki diğer arkadaşlarıyla birlikte hiçbir şey olmamış gibi ayrıldı. Hırsızlık olayı ise bir süre sonra diz üstü bilgisayarın yerini boş gören görevlinin durumu fark etmesi üzerine anlaşıldı.

İşyeri sorumlusu Müçteba Genç, hırsızların profesyonelce hareket ettiğini ifade ederek, "Elektronik eşyaların satıldığı işyerimizde bugüne kadar böyle bir olay başımıza gelmedi. Şahıslardan şüphelenmedim. Gayet sakin hareket ediyorlardı. Bir an önce güvenlik güçlerince yakalanmasını bekliyoruz" dedi.

Polis, güvenlik kamerası tarafından tespit edilen kişilere yönelik çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title