Haberler

THY Kabin Ekiplerine "Güler Yüz Dersi"

Türk Hava Yollarında (THY) Görev Yapan Host ve Hosteslere, Ünlü Halkla İlişkiler Uzmanı Betül Mardin Tarafından "Güler Yüz Dersi" Verildi.

Türk Hava Yollarında (THY) görev yapan host ve hosteslere, ünlü halkla ilişkiler uzmanı Betül Mardin tarafından ''güler yüz dersi'' verildi.

THY Eğitim Başkanlığında gerçekleştirilen konferansa katılım yüksek olurken, dinleyiciler keyifli anlar yaşadı. ''Atatürk'ü resmen tanıyan bir ben kaldım'' diyerek konuşmasına başlayan 80 yaşındaki Betül Mardin, konferansı kabul edişinin özel bir sebebi olduğunu söyledi.

Yanında getirdiği Türk Bayrağını dinleyicilere göstererek mutlu olduğunu ifade eden Mardin, ''Buradayım çünkü Türk Hava Yolları komşumun değil benim hava yolum. Türk Hava Yollarına muhtacız. Siz, kabinlerde görev yapan personele muhtacız'' dedi.

Daha sonra host ve hosteslerden uçuşlarında yaşadıkları ilginç anıları anlatmasını isteyen Mardin, ''İlişkilerinizde 'lütfen', 'özür dilerim' ve 'teşekkür ederim' kalıplarını kullanırsanız, bütün kapıları açacak anahtar budur. Ama eminim, açılmayan kilitler de olmuştur'' diye konuştu.

Bunun üzerine söz alan host ve hosteslerin anlattıkları bazı anılar gülüşmelere sebep oldu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title