Haberler

THY'de Taraflar Yarın Biraraya Gelecek

Hava-iş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, THY'deki Toplu Sözleşme Görüşmeleriyle İlgili Yaptıkları Arabulucu Toplantısında Yeni Bir Şey Olmadığını, Arabulucuya Revize Ettikleri Taleplerini Net Bir Şekilde Tekrar Sunduklarını Söyledi. Ayçin, Arabulucu Heyetinin Yarın Kendilerini THY Yönetimiyle Bir Araya Getireceğini Bildirdi.

Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, THY'deki toplu sözleşme görüşmeleriyle ilgili yaptıkları arabulucu toplantısında yeni bir şey olmadığını, arabulucuya revize ettikleri taleplerini net bir şekilde tekrar sunduklarını söyledi. Ayçin, arabulucu heyetinin yarın kendilerini THY yönetimiyle bir araya getireceğini bildirdi.

Arabulucu heyetinin işveren tarafıyla yaptıkları görüşme sonunda kendilerine uyuşmazlık konularının aşılması konusunda yeni teklifler getirmediklerini ifade eden Ayçin, "Neden öyle bir şey yapmaya ihtiyaç duyduklarını anlayamadık. Bize herhangi bir renk vermiyorlar. Karşı tarafın ne söylediğini bilmeden arabulucuyla görüşme yapıyoruz. Söylenenleri taraflara iletmeden orta yol bulmaya çalışıyorlar diye düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title