Haberler

14 yaşındaki kızlarının çıplak videosunun çekildiğini öne süren aile, spor salonunda cam çerçeve bırakmadı

Güncelleme:

Ankara'da 14 yaşındaki bir kız çocuğu, ailesine gittiği spor salonundaki taekwondo hocası tarafından taciz edildiğini söyledi. Çocuklarının çıplak videolarının çekildiğini iddia eden aile üyeleri salonu basıp taekwondo hocası F.M.D.'yi darbetti. Polis ekipleri şahsı kalabalığın elinden zor kurtararak gözaltına aldı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 14 yaşındaki kız öğrencisini taciz ettiği iddia edilen taekwondo hocası F.M.D. (57), spor salonunu basan çocuğun ailesi ve mahalleli tarafından darbedildi. Polis tarafından öfkeli kalabalığın elinden kurtarılan F.M.D., tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü. Aile çocuklarının çıplak videolarının çekildiğini öne sürerken kalabalığın spor salonuna zarar verdiği o anlar ise cep telefonu ile kaydedildi.

OTOMOBİLLE SPOR SALONUNUN CAMINA ÇARPTILAR

Dün akşam saat 18.00 sıralarında Keçiören ilçesine bağlı Atapark Mahallesi'ndeki bir spor salonunda taekwondo hocalığı yapan F.M.D., iddiaya göre kız öğrencisini taciz etti. Kız çocuğunun yaşanan olayı ailesine anlatması üzerine, aile ve beraberindeki bir grup spor salonuna geldi. Taekwondo hocası F.M.D.'yi darbeden öfkeli kalabalık, spor salonunun da camlarını kırıp, eşyalara zarar verdi. Bu sırada bir kişi ise otomobille spor salonunun camekan bölümüne çarptı.

CİNSEL TACİZ SUÇUNDAN SABIKASI VARMIŞ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin yanı sıra mahallede görevli bekçiler sevk edildi. Spor salonuna gelen polis ekipleri ilk olarak yaralı durumdaki F.M.D.'yi öfkeli grubun elinden alarak ilk müdahalesi yapılmak üzere sağlık ekiplerine ulaştırdı. İçlerinde cinsel taciz de bulunan 12 farklı suçtan kaydı bulunduğu belirtilen F.M.D., hastanedeki tedavisinin ardından açılan soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Taekwondo Hocası Taciz İddiasıyla Darbedildi

"AİLE, ÇOCUĞUNUN ÇIPLAK VİDEOLARININ ÇEKİLDİĞİNİ SÖYLÜYOR"

Mahalle sakinlerinden Bekir Ç., kendi çocuğunun da 1 ay öncesine kadar aynı spor salonuna gittiğini ifade ederek, "Benim çocuğum da burada spor yapmaktaydı. 1 ay öncesinden, hocanın hareket ve tavırlarından şüphelendiğim için oğlumun kaydını aldırdım. Burada ders gören kız arkadaşının çıplak videolarını çektiğini ve elle taciz ettiğini söyleyerek buradaki yetkiliyi dövdüler. Çocuğun ailesi, çocuklarının çıplak videolarının çekildiğini söylüyor." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Aile Spor 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (10)

Hayri :

Toplumsal vandalizm tam da budur varsa delilin gider şikayet edersin linç kültürü tehlikeli birşeydir olayı bilen bilmeyen hurra yıkıma koşmuş gençlik zaten savunmasız ortamlarda bu tip şamatayı sever halk kendi ceza vermeye başladımı bu işlerin sonu gelmez

53
112
yanıtYanıtla
Cool Black:

haberi okumadan mı yorum yazıyosunuz anlamıyorum ki. adam zaten bu hususta sabıkalıymış ne delili

yanıt65
yanıt4
sanane banane:

Senin kızın olsa ve aynısı senin başına gelirse git şikayet et

yanıt71
yanıt19
Hayri :

Saçmalama kafanız bu kadar çalışıyo işte

yanıt0
yanıt0
Haka:

Bu gibi suçlara büyük cezalar verilse bunlar yaşanmaz. Kanunların değişmesi lazım.

yanıt1
yanıt0
Hayri :

Delil olunca infaz sokaktamı yapılacak

yanıt1
yanıt0
Ahmet AKGÜL:

Ellerinize sağlık.

125
6
yanıtYanıtla
Halit:

tek tek elinize sağlık devlet taciz sabıkalı adama bu topluma hizmet işinden uzak tutmalı

87
5
yanıtYanıtla
Erkan Can :

Devlet yokmuş gibi kendi cezalarını vermeye çalışan insanları da anlıyorum, şikayet etseler ne oluyor sonuç ?

26
6
yanıtYanıtla
Yusuf İNANICI:

bu dünyanın çivisi çıkmış

18
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title