Haberler

Soner Yalçın Gözaltına Alındı

Güncelleme:

'Sebep TV Kanalı Kurma Çalışmalarım'

Hürriyet yazarı ve Odatv sitesinin imtiyaz sahibi Soner Yalçın'ın evindeki arama sona erdi. Gözaltına alınan Yalçın emniyete götürüldü.

Odatv'de ve site çalışanlarının evlerinde eş zamanlı yapılan aramalarla ilgili gelen bilgilere göre, Odatv imtiyaz sahibi Soner Yalçın'ın evinde yapılan ve yaklaşık 12 saat süren arama sona erdi.

Evdeki birçok dokuman ve cd'ye el konulurken Soner Yalçın'ın da gözaltına alındığı bildirildi. Öte yandan gözaltına alınan Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu ve Ayhan Bozkurt da gözaltına alınarak İstanbul emniyetine götürüldü.

KİTAPLARA DA EL KONULDU

Soner Yalçın'ın avukatı Feza Yalçın Odatv'ye yaptığı açıklamada, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülmek üzere gözaltına alındığını belirtti.

Feza Yalçın şu açıklamalarda bulundu:

"Soner Bey kendisinin tv kanalı kurma çalışmaları sebebiyle gözaltına alınmış olabileceği kanısında. Evde kitap yazarken tuttuğu notları, birçok kitabı, cd'yi ve şu an içerde bulunan Ergenekon sanıklarının kendisine imzalayarak hediye ettikleri kitaplara el koydular ."

Kaynak: Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title