Haberler

Sivas Valisi Kolat: "Fenerbahçe Maçına Gerekli Önlemler Alınıyor"

Sivas Valisi Ali Kolat pazar günü kentte oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçını çok önemsediklerini belirterek maç için gerekli tüm güvenlik önlemini aldıkalarını söyledi.

Sivas Valisi Ali Kolat pazar günü kentte oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçını çok önemsediklerini belirterek maç için gerekli tüm güvenlik önlemini aldıkalarını söyledi. Kolat, maçın Sivas ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Pazar günü 4 Eylül Stadı'nda oynanacak olan Sivasspor -Fenerbahçe maçı öncesinde kentte yoğunluk yaşanıyor. Sivas Valisi Ali Kolat da maç öncesi kentte alınan güvenlik önlemleri hakkında bigi verdi. Kolat, maç için gerekli olan tüm güvenlik önlemlerinin alındığını belirterek, "Sivas'ta Pazar günü çok önemli bir maç oynanacak. Bu maç hem Sivas hem de ülkemiz açısından çok önemli. Biz güvenlik anlamında her türlü tedbirimizi aldık ve almaya da devam ediyoruz. Bu konuda bir sorun olmayacak. Sivas halkı da zaten son derece duyarlı. Gelenler bizim misafirlerimizidir" dedi. Maç öncesinde kentteki tüm otellerin dolduğunu belirten Kolat, gerekirse kamu kurumlarının misafirhanelerini de bu anlamda hizmete sunacaklarını ve kimseyi dışarıda bırakmayacaklarını belirtti.

Maçın Sivas'ın tanınması ve bilinmesi açısından son derece önemli olduğunu belirten Vali Kolat, "İnşallah hayırlı bir sonuç olur. Kim kazanırsa başarılar diliyoruz. Bu bir maçtır ve her türlü alternatif olabilir. Öneli olan bu maçın kardeşçe ve dostça sürdürülmesi ve kırgınlıkların olmamasıdır" dedi.

Maçın kent ekonomisini de canlandıracağını belirten Vali Kolat, "Bu maç Sivas ekonomisi açısından da önemli. Maç Sivas'a da ciddi manada kazanımlar getirecek. Çünkü otellerimiz şu anda doldu. Halkımızda esnafı ile ticaret erbabıyla ve seyircisiyle gelen herkese kucak açacaktır ve yardımcı olacaktır. Bunu bir fırsata dönüştürmek gibi de algılamayacaktır. Sivassporda ligde kalmaya devam ediyor ve başarısını sürdürecektir. Sadece bu maç değil bunun gibi önemli maçlarda oynamaya devam edecektir. Bu nedenle Sivas halkı olarak da bu tür maçlara hazırlıklı olmamız lazım. Biz de elimizden gelen hazırlığı yapıyoruz. Her iki takıma da başarı diliyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title