Haberler

Şırnak ve Diyarbakır'da Terör Örgütü Operasyonları

Şırnak ve Diyarbakır'da Güvenlik Güçlerince Terör Örgütü Pkk/kongra-gel'e Yönelik Operasyonlarda, 17 Adet Ak-47 Piyade Tüfeği ve Bunlara Ait Mühimmat ile Çeşitli Patlayıcı Maddeler Ele Geçirildi.

Şırnak ve Diyarbakır'da güvenlik güçlerince terör örgütü PKK/Kongra-Gel'e yönelik operasyonlarda, 17 adet AK-47 piyade tüfeği ve bunlara ait mühimmat ile çeşitli patlayıcı maddeler ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince dün saat 13.00 sıralarında bulunan terör örgütünün kullandığı bir sığınakta; iki şişme bot, bir AK-47 piyade tüfeği ve tüfeğe ait şarjör, 3 kilogram dinamit lokumu ve çeşitli yaşam malzemelerinin ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, güvenlik kuvvetlerinin, Hakkari'nin dağlık arazi kesiminde dün saat 08.00'de buldukları terör örgütünce kullanılan bir mağarada ele geçirilen 16 adet AK-47 piyade tüfeği, 16 adet şarjör, 30 adet 7.62 milimetre çapında fişek, 4 adet süngü ve 2 adet taarruz tipi el bombasıyla ilgili yasal işlem başlattığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title