Haberler

Sette Fotoğraf Çekimleri 3 Gün Sürdü

Güncelleme:

Plato ve fotoğraf çekimi arasında mekik dokudular.

Tarihin şaşaalı dönemi; 'Lale Devri' ve 'Patrona Halil Ayaklanması'nı anlatan 'Bir Zamanlar Osmanlı'nın fotoğraf çekimi çalışmaları tam 3 gün -3 gece boyunca sürdü. Çekim yaptıkları İzmit "Herşey Film Platoları'nda", Fotoğraf Sanatçısı Cahit Baha Pars'ın objektifi karşısına geçen tüm dizi oyuncuları, canlandırdıkları karakterlerin ruhuna bürünmekte başarılı oldukları kadar fotoğraf çekimlerinde de zorlanmadılar.

Plato ve fotoğraf çekimi arasında mekik dokudular

Tüm ekip oyuncuları fotoğraf çekimi için Cahit Baha Pars'ın objektifi ile dizinin devam eden sahneleri için Abdullah Oğuz'un kamerası arasında mekik dokurlarken tüm uykusuz ve yorgunluklarına rağmen keyifli çalışmalarına uyumla ve keyifle devam ettiler.

Yorulmak bilmiyorlar

Yeni sezonda yönetmen Abdullah Oğuz'un, başrol Özcan Deniz ve birbirinden yetenekli genç ve yetenekli oyuncunun kadroya katıldığı "Bir Zamanlar Osmanlı'nın İzmit 'Herşey Film Platoları'nda' yapılan çekimlerinde ekip yorulmak bilmiyor. Dizi film kurgusu ve belgesel film tadını bir arada yaşatan 'Bir Zamanlar Osmanlı'nın yeni sezonundaki aşk, aksiyon sahnelerindeki hareketlilik ve yeniliklerle izleyiciyi her geçen gün daha fazla bağlamaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Oğuz Lale Devri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title