Haberler

Semerkandlılar Piknikte Buluştu

Güncelleme:

Semerkand Osmaniye Temsilciliği tarafından üyelere ve gönüllülere yönelik piknik düzenlendi.

Yeniköy Mesire Alanı'nda gerçekleşen piknik birlik ve beraberlik içerisinde geçerken yapılan aktiviteler neşeli anlar yaşattı. Osmaniye Temsilcisi Oğuzhan Baykal, bu yıl ikincisi gerçekleşen pikniği geleneksel hale getirmek istiyoruz dedi.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen piknikte, voleybol turnuvası, futbol turnuvasının yanı sıra, halat çekme, çuval yarışı gibi eğlence oyunları da düzenlendi. Sabah 9'da başlayıp akşama kadar devam eden pikniğe yaklaşık 500 kişi katıldı.

Semerkand Vakfı Osmaniye Temsilcisi Oğuzhan Baykal, düzenledikleri piknikte amaçlarının birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek ve arttırmak olduğunu söyledi. Geçen yıl başlattıkları pikniği geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Baykal, "Bizim için birlik ve beraberlik çok önemlidir. Birliğin olduğu yerde bereket vardır" dedi.

Semerkand pikniğinde buluşan üyeler, gönüllüler ve davetliler güzel bir gün yaşamanın, paylaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Piknik sonunda çevre temizliği yapan katılımcılar çevre duyarlılığı da gösterdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmaniye Yeniköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title