Haberler

Savaş Karşıtı Japonlar Taksim'de Mum Yaktı

İstanbul (dha) Barış Gemisi İle Bu Sabah İstanbul'a Gelen Savaş Karşıtı Yaklaşık Bin Kişilik Japon Kafilesinden 100 Kişilik Bir Grup Taksim Meydanında Savaşların Durdurulması İçin Basın Açıklaması Yaptı. Savaş Karşıtı Japonlar'ın Basın Açıklamasının Ardından Gerçekleştirdiği Dans Gösterisi De Be...

İSTANBUL (DHA) Barış Gemisi ile bu sabah İstanbul`a gelen savaş karşıtı yaklaşık bin kişilik japon kafilesinden 100 kişilik bir grup Taksim meydanında savaşların durdurulması için basın açıklaması yaptı. Savaş karşıtı Japonlar`ın basın açıklamasının ardından gerçekleştirdiği dans gösterisi de beğeniyle izlendi.

Taksim meydanında saat:19.00`da toplanan Küresel Barış ve Adalet Koalisyonu`nun davetlisi olarak Barış Gemisi`yle Türkiye`ye gelen savaş karşıtı Japonlar basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında şu an devam eden ateşkesin süreklilik kazanmasını isteyen grup, savaş karşıtı bir dans gösterisi yaptı. Meraklı bir kalabalığın izlediği dans gösterisinin ardından savaş karşıtları, savaşta haytını kaybedenler için mum yaktı. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title