Haberler

Samsun: İlk Kez Berbere Tıraş Oldular

Samsun'un Yakakent İlçesi Liman Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (Yibo) Okuyan İhtiyaç Sahibi 65 Öğrenci, İlk Kez Berbere Tıraş Oldu.

Samsun'un Yakakent İlçesi Liman Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) okuyan ihtiyaç sahibi 65 öğrenci, ilk kez berbere tıraş oldu.

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi'nde berberlik ve kuaförlük eğitimi alan çıraklar, kırsal kesimden gelerek Yakakent YİBO'da okuyan çocukların saçlarını tıraş etti. Okullarının Samsun'un Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerine hitap ettiğini belirten Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi idarecileri, 29 öğretmen, bin 127 öğrenci ile 133 meslek dalında 18 yıldır mesleki eğitim yaptıklarını belirtti. Berber ve kuaför adayı öğrenciler, 65 öğrencinin saç kesimini ve bakımını öğretmenlerinin gözetiminde başarıyla gerçekleştirdi. Berber ve kuaför adayları, bu sayede becerilerini de geliştirme imkanı buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title