Haberler

Royal Halı Gaziantep-Banvit (Soyunma Odaları)

Banvit'i 83-81 mağlup eden Royal Halı Gaziantep'in baş antrenörü Stefanos Dedas, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Banvit'i 83-81 mağlup eden Royal Halı Gaziantep'in baş antrenörü Stefanos Dedas, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Çok iyi bir rakibe karşı oynadıklarını ve büyük bir galibiyet aldıklarını belirten Dedas, şöyle dedi:

"Çok önemli büyük bir galibiyetti. Çok iyi bir rakibe karşı. Maçın başında farkın Banvit lehine açık olması bence bizim açımızdan avantajlı bir durumdu. İlginç bir maç oldu ve biz geri gelmeyi başardık. Oyuncularımı ve asistanlarımı kutluyorum. Maçın içinde bana destek verdiler. Taraftara da teşekkür ediyorum onlar daha fazla kalabalık gelirlerse daha fazla maç kazanabiliriz. Biz yaklaşık 4 yıldır kulüp tarihimizde Banvit'i yenemiyorduk hem kupa hem lig maçında. Bu nedenle inanılmaz mutluyum. Şimdi Varese çok önemli bir maç olacak. Ona hazırlanacağız. Büyük çekmece için de yeterince zamanımız var."

Banvit'in baş antrenörü Selçuk Ernak ise karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydederek, "Royal'ı tebrik ediyorum. Çok önemli bir karakter gösterdiler. Biz ilk yarı farkı yakaladıktan sonra soyunma odasında bütün dikkati buna çekmemize rağmen belli ki maç bitti zannetmişiz. Üçüncü periyotta onlar direnirken biz maç bitti havasıyla onlara cevap veremedik. Mücadeleci bir takımız, herkes bunu Kabul ediyor ama böyle durumlarda daha fazla akıl koymamız lazım sahaya. Sadece mücadele etmekle bu tarz maçlar kazanılmıyor. Antep takımını tekrar tebrik ediyorum" dedi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Royal Halı Banvit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title