Haberler

Pazarlama Ustaları Boğaziçi Üniversitesi'nde Buluşuyor

Güncelleme:

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ve Northwest Business Group işbirliğiyle Pazarlama Ustaları Sınıfı 2014, 24-25 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Etkinlik, farklı sektörlerden yerli ve yabancı pazarlama liderini pazarlamanın değişen dinamiklerini tartışmak üzere Boğaziçi Üniversitesi'nde buluşturacak.

Teknoloji çağında tüketiciye ulaşmanın kanalları farklılaştıkça pazarlamanın kuralları da hızla değişiyor. Farklı sektörlerden yerli ve yabancı pazarlama liderleri, Boğaziçi Üniversitesi'nde 24-25 Kasım 2014'de düzenlenecek olan Pazarlama Ustaları Sınıfı 2014'de (Marketing Master Class) pazarlamanın değişen dinamiklerini tartışmak üzere bir araya geliyor.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ve Northwest Business Group işbirliğiyle düzenlenen Pazarlama Ustaları Sınıfı 2014'ün (MMC 2014) konuşmacıları arasında bankacılık, otomotiv, gıda, hızlı tüketim malları, tüketici elektroniği, sağlık, perakende, teknoloji, telekomünikasyon sektöründen pazarlama yöneticileri bulunuyor.

Marketing Master Class kapsamında "eski ve yeni pazarlama stratejilerini dengelemek, sosyal medya ile pazarlama, mobil ve sosyal medya gücüyle hikâye anlatımı, trendler ve geleneksel yöntemleri harmanlama, dijital çağda müşteri sadakati" gibi konu başlıkları ele alınacak. Master Class'ı takip eden katılımcılar, dünya çapında 10.000'in üzerinde üye ve ortağa sahip, satış ve pazarlama profesyonellerini bir çatı altında toplayan öncü kurum SMI Uluslararası Satış ve Pazarlama Enstitüsü tarafından verilen CMP sertifikasına başvuru hakkı kazanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title