Haberler

Parasını Gasp Ettiği Taksi Şoförüne Not Bıraktı

Antalya'da Silah Zoruyla 90 YTL'sini Gasp Ettiği Taksi Şoförünü Bir Ağaca İple Bağlayıp Kaçan Saldırgan, Taksiye de 'Yarın Akşama Kadar 70 Bin Euro Bul Getir' Yazılı Not Bıraktı. Bağırarak Yardım İsteyen Şoför, Jandarma Tarafından Kurtarılırken, Saldırgan Aranıyor.

Antalya'da silah zoruyla 90 YTL'sini gasp ettiği taksi şoförünü bir ağaca iple bağlayıp kaçan saldırgan, taksiye de 'Yarın akşama kadar 70 bin euro bul getir' yazılı not bıraktı. Bağırarak yardım isteyen şoför, jandarma tarafından kurtarılırken, saldırgan aranıyor.

Atatürk Devlet Hastanesi önünde bulunan SSK taksi durağına dün akşam saat 18.30 sıralarında gelen bir kişi, 48 yaşındaki Süleyman Aktaş'a ait 07 T 4968 plakalı taksiye binerek, Çakırlar'a gitmek istediğini söyledi. Hurma yol ayrımına gelindiğinde tabancasını çeken saldırgan, Süleyman Aktaş'tan cebindeki parasını vermesini istedi. Saldırgan, şoför Aktaş'ın direnmesi üzerine, başına tabancanın kabzasıyla vurup etkisiz hale getirdi. Aktaş'ı ormanlık arazide bir ağaca ellerinden bağlayıp, ağzını da koli bandıyla kapatan saldırgan, 90 YTL ve cep telefonunu alıp, taksiyle olay yerinden uzaklaştı.

TERK EDİLMİŞ BULUNAN TAKSİDE NOT

Ağzındaki bandı kendi çabasıyla çıkaran Süleyman Aktaş, bağırarak yardım istedi. Yardım seslerini duyan bir inşaat firması güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Aktaş'ı kurtardı. Aktaş'ın başına gelenleri anlatması üzerine araştırma başlatan jandarma ve polis, gasp edilen taksiyi saat 21.00 sıralarında kent merkezinde terk edilmiş buldu.

Otomobilde inceleme yapan ekipler, gaspçı tarafından bırakılan ''Benim seninle işim yok, ama seni tanıdım. Nerede olduğunu bulurum. Bana yarın akşama kadar 70 bin euro bulup Laura Alışveriş Merkezi'nin önüne getir'' yazılı not buldu. Eşkali belirlenmeye çalışılan saldırgan aranıyor.

Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title