Haberler

Pamuk Kreşli Minikler Hayran Bıraktı

Güncelleme:

Bölgemizde 2-6 yaş çocuklarına hizmet veren Pamukkreş, ''Karma Sergisiyle'' görücüye çıktı.

Yıl boyunca çocukların elinin değdiği grup çalışmaları,resimler,atık malzeme çalışmaları, maketler, ebru ve el sanatları, veliler tarafından hayranlıkla izlendi.

Üç yaş grubunun el ve ayak izleri,dondurma arabası grup etkinliği,4 yaş grubunun şaka kutuları,helikopter maketi, 5 yaş grubunun tavana asılı kırlangıçları, Viking gemisi, 6 yaş grubunun mutfak dizaynı, farklı ebru çalışmaları davetliler tarafından çok beğenildi.

Pamukkreş sergisi, sadece bakım görevinin yerine getirilmediğini, aynı zamanda çocukların el becerilerinin,kendini ifade etmenin, sosyalleşmenin ve hayal gücünü geliştirmede kreş eğitiminin ne denli önemli olduğunu gösterdi.

Sergiyi, Darıca Kaymakamı Osman Ateş,Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Akparti ilçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve ilçe yönetimi, İlkçev başkanı Cebrail Kuru ve Yönetimi, İlçemizde görev yapan okul müdürleri ve öğretmenler de beğeniyle gezdiler.

Kreş Müdürü ''Çocuklarımızın hayal güçlerini destekleyince karşımıza böyle bir sergi ortaya çıktı. Sergiye katılan velilere, davetlilere ve emeği geçen bütün personele teşekkür ederek; herkesi 17 Haziran, saat 19'da kent meydanı Kültür Merkezinde yapılacak, yıl sonu müsamere gecesine davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title