Haberler

Mobilya Alacağız Diye Çağırıp Öldürmüşler

Gaziantep'te kaybolan işadamı 61 yaşındaki Mehmet Ali Alpdoğan'ı boğarak öldürdükleri ileri sürülen 4 zanlı sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'te kaybolan işadamı 61 yaşındaki Mehmet Ali Alpdoğan'ı boğarak öldürdükleri ileri sürülen 4 zanlı sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edildi.

Mobilya ticareti yapan ve kayboluşunun 8'inci günü olan 25 Mayıs'ta polisin kredi kartlarını takibe alıp düzenlediği operasyonla Oğuzeli İlçesi'ne bağlı Yeşildere Beldesi yakınlarındaki bir bağ evinde cesedi bulunan mobilyacı 6 çocuk babası Mehmet Ali Alpdoğan, Asri Mezarlıkta toprağa verilirken, işadamını boğarak öldürüldüğü ileri sürülen mobilya işçileri 18 yaşındaki Yunus İnce, 21 yaşındaki Doğan Padır ve 27 yaşındaki Ümit Ağzıbağlı'dan sonra 24 yaşındaki Abdulkadir Durak da yakalandı. Zanlıların işleri nedeniyle önceden tanıdıkları ve maddi durumunun iyi olduğunu bildikleri Mehmet Ali Alpdoğan'ı, Binevler'de kiraladıkları bir evin mobilya siparişini bahane ederek eve çağırdıkları, burada parasını ve kredi kartlarını aldıkları, direndiği ve kendilerini ihbar edeceğini düşündükleri için de boğarak öldürdükleri ve bağ evinin bahçesine gömdükleri ileri sürüldü. Zanlıların Alpdoğan'ın kredi kartından çektikleri parayla Antalya'da eğlendikleri, Gaziantep'te ise kartla yiyecek ve giyecek malzemeleri satın aldığı ortaya çıktı. Zanlıların, kurbanlarının kredi kartıyla yaklaşık 25 bin TL'lik nakit para ve satın alma işlemi gerçekleştirdiği kaydedildi.

Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title