Haberler

Milletvekillerinin Seçim Bölgesi Ziyaretleri

Ramazan Bayramı Dolayısıyla Seçim Bölgesine Gelen AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, 21 Ekim'de Yapılacak Referandum İçin Vatandaştan 'Evet' Oyu İstedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla seçim bölgesine gelen AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, 21 Ekim'de yapılacak referandum için vatandaştan 'evet' oyu istedi.

Seçim bölgesi Mardin'de halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Demir, sorunlarını dinlediği esnaf ve vatandaşlara yardım sözü verdi. Bayramı halkla iç içe geçirebilmek için seçim bölgesine geldiğini belirten Milletvekili Demir, "Ramazan Bayramı arifesinde hemşehrilerimizle kucaklaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hem ilimizde hem de Kızıltepe ilçemizde vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sorunları yerinde dinleyip, çözüm için diğer vekil arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Biz, referandumu halka açılan kapı

olarak görüyoruz. Halka açılan her kapıyı da destekliyoruz. 21 Ekim'de gerçekleşecek referandum için halkımızın tercihlerinin 'evet' olarak sandığa yansımasını istiyoruz. Halkımızda zaten kendilerine açılan bu kapıyı sonuna kadar aralayacaktır. Göreceksiniz 21 Ekim'de halkın yüzde olarak çok ama çok büyük bir oranı referandumda 'evet' diyecektir" dedi.

(MNG-SK-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title