Haberler

Midibüs Dernek Binasına Çarptı : 1 Ölü 3 Yaralı

Küçükçekmece'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği midibüs dernek binasına çarptı.

Küçükçekmece'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği midibüs dernek binasına çarptı. Bina önünde oturan bir kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, Sefaköy Atatürk Caddesi'nde bulunan Bitlis Ünal Köyü Yardımlaşma Derneği önünde saat 16: 00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre Ahmet A. yönetimindeki 34 DY 1228 plakalı midibüs önce caddede bir otomobile çarptı. Kazanın ardından yoluna devam eden midibüs şoförüne içeride bulunan yolcular tepki gösterdi. Yolcularla tartışan sürücünün kontrolünden çıkan midibüs, dernek önünde oturan 4 kişiyi ezdikten sonra binaya çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle midibüs ve dernek binası arasına sıkışan Mehmet Ok (35) yaşamını yitirirken, yanında bulunan Celal Er, Resul Ok ve Zeki Ermiş yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. Yaralılardan Zeki Ermiş ambulansla hastaneye götürülürken diğer 2 yaralı ise ayakta tedavi gördü. Kazayı haber alan ve olay yerine gelen Mehmet Ok'un yakınları sinir krizi geçirdi. Göz yaşlarına boğulan Ok'un yakınlarını olay yerindeki vatandaşlar ve polis teskin etti. Polisin incelemesinin ardından, Mehmet Ok'un cesedi Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sürücü Ahmet A. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - İstanbul / Küçükçekmece

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title