Haberler

MHP Lideri Bahçeli'den, Başbakan'a 'Milliyetçilik' Eleştirisi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı Öncesinde Basın Toplantısıdüzenledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin merkez yönetim kurulu toplantısı öncesinde basın toplantısıdüzenledi.

-BAŞBAKAN KIŞKIRTICILIK YAPIYOR-

Başbakan Erdoğan ve AK Parti hükümetine sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, Türk milliyetçiliğinin önünü kesilmek istendiğini, Türk milliyetçiliğine karşı kin ve nefret kusan bir koro olduğunu belirterek,"Bu koronun şefliğini de Türk milliyetçiliğini ulu orta suçlamaya cüret eden Başbakan Erdoğan yapmaktadır.Türk milliyetçiliğini ırkçılıkla, bölücülükle aynı kefeye koyarak kışkırtıcılık yapan Başbakan, bugün yaşanan yüksek gerilim ortamının en büyük sorumlusudur."dedi.

-K.IRAK VE KERKÜK PAZARLIĞI-

Hükümetin ABD ile K.Irak pazarlığı yaptığını ileri süren Bahçeli,"AK Parti hükümetinin seçim sürecinde siyasi kazanç hesabıyla PKK'ya karşı sınırlı bir müdahele karşılığında K.Irak ve Kerkük pazarlığı denklemini kabul etmesi ile tam manası ile ihanet olacaktır"diye konuştu.

-301. MADDE-

301. madde konusunda yaşanan tartışmalara da değinen Başbakan Erdoğan, hükümetin bu konuda sivil toplum örgütleri ile yürüttüğü çalışmaları da eleştirdi.Bahçeli,"Türkiye'yi yönetmek için taşeronluğu üstlenmiş olan, 301'i çıkartmak içinde kendisine taşeron arıyor"ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title