Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Görevinden İstifa Etti

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, genel başkan yardımcılığı görevini bıraktı. Kaya'nın istifası parti genel merkezince kabul edildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, genel başkan yardımcılığı görevinden istifa etti.

YENİ ANAYASA TUTUMUNU BEĞENMEDİ

Atila Kaya'nın partili cumhurbaşkanlığını öngören anayasa değişiklik teklifine 'hayır' oyu vereceği ve parti lideri Devlet Bahçeli'nin tutumuna tepkili olduğu öğrenildi.

İSTİFASI KABUL EDİLDİ

MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Atila Kaya'nın istifası, parti genel merkezince kabul edildi.

BAHÇELİ: BİR TEK 'EVET' OYUM VAR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise dünkü grup toplantısı sonrası basın mensuplarının MHP içindeki anayasa eleştirileriyle ilgili soruya şu yanıtı vermişti:

"Normaldir. Milletvekilleri düşüncelerini sizin gibi değerli basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşıyor. Biz de sizin aracılığınızla öğreniyoruz. O bakımdan saygı duyuyoruz. Önümüzdeki hafta içerisinde anayasa değişikliklerinin gündeme geleceğini söylüyor. Tabii siyasi partiler grup kararı alma durumunda değildir. Yasa buna müsaade etmemektedir. Benim, Anayasa Komisyonu'nda kabul edilen, Genel Kurul'a geldiğinde de oralardaki değerlendirmelerde katkı sağlayacak bir tek 'Evet' oyum vardır. Onu da vereceğim. 'Evet' oyunu referandumda da tekrarlayacağım."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title