Haberler

Mariza 2013 Dünya Turnesi Kapsamında İş Sanat'ta

Güncelleme:

İş Sanat Fado'nun genç divası Mariza'yı müzikseverlerle buluşturuyor.

Fado'nun buğulu sesi Mariza 2013 dünya turnesi kapsamında İş Sanat'ta

Tüm dünyada Fado'nun en güçlü yorumcularından biri olarak kabul edilen Mariza muhteşem bir performansla İş Sanat'ın konuğu oluyor. Mariza, bu yıl çıkacak yeni albümü öncesinde başlattığı dünya turnesiyle İstanbullu müzikseverleri bir kez daha büyülemeye geliyor.

İngiliz Saturday Times gazetesinin "Sesi nefes kesici, tutkulu ve duygu yüklü, çok derin ve özel" ifadesiyle anlattığı Mariza, 2001'de çıkardığı ve tüm zamanların en çok satan Fado albümü olan Fado Em Mim ile Portekiz'de dört kez platin plak alarak tüm dünyanın dikkatini çekti. Üç kez BBC Avrupa Dünya Müzik Ödülleri'nde "En İyi Avrupalı Sanatçı" ödülünü alarak yeni neslin Fado yıldızı haline gelen Mariza, Grammy ödüllerine aday gösterilen ilk Portekizli sanatçı olmanın yanı sıra Terra albümü ile En İyi Folk Müzik dalında Latin Grammy ödülünün de sahibi oldu.

"Fado yalnızca bir müzik değil, bir histir. Üzücü değil melankoliktir. Ben bu müziği seçmedim, bu benim kaderimdi" diyen Fado'nun sıcak sesi, kendine has yorumları ve doğrudan kalbinden ve ruhundan konuşan şarkılarıyla 7 Mayıs Salı akşamı İş Sanat'ta ılık bir Portekiz esintisi yaşatacak.

MARIZA

Tarih: 7 Mayıs Salı

Saat: 20.00

Yer: İş Sanat

Bilet Fiyatları:

1.Kademe 120 TL

2.Kademe 90 TL

3.Kademe 75 TL

İndirimli 60 TL

Öğrenci 20 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Portekiz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title