Haberler

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroğlu, Kızıltepe İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroğlu, Kızıltepe İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Tesis halk sağlığına ve çevrenin korunmasına büyük katkı sağlıyor. Eroğlu, tesisin çalışma düzeni ve şehre olan katkısı hakkında bilgi aldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Eroğlu, Kızıltepe İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Mardin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, tesis halk sağlığına ve çevrenin korunmasına büyük katkı sağlıyor.

Genel Sekreter Fatih Eroğlu, şehrin ekonomi, tarım, alt yapı, doğal kaynak, dere yatakları ve diğer birçok çevresel faktöre katkı sağladığı gibi istihdama da katkısı olan Kızıltepe İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Eroğlu, tesisin çalışma düzeni ve şehre olan katkısı hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fatih Eroğlu Kızıltepe Mardin Fatih Çevre Belediye Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title