Haberler

Maraş Dondurmasını Avrupa´Ya Tanıtacak

Almanya'da Yaşayan Kahramanmaraşlı Girişimci Zekeriya Gözcü, Memleketinin Ünlü Maraş Dondurmasını Avrupa'da Tanıtmak ve Sevdirmek İçin Kolları Sıvadı. ?avrupa Bu Tadı Sevecektir? Diyen Zekeriya Gözcü, ?maraş Dondurması Kısa Zaman İçinde Avrupa'da Hakettiği Yeri Bulacaktır? Dedi.

Almanya'da yaşayan Kahramanmaraşlı girişimci Zekeriya Gözcü, memleketinin ünlü maraş dondurmasını Avrupa'da tanıtmak ve sevdirmek için kolları sıvadı. ?Avrupa bu tadı sevecektir? diyen Zekeriya Gözcü, ?Maraş dondurması kısa zaman içinde Avrupa'da hakettiği yeri bulacaktır? dedi.

Gelsenkirchen kentinde yaşayan Zekeriya Gözcü, Türkiye'de ün yapan ve Bulgaristan'da kurulan yeni fabrikada Mardo markasıyla üretilen maraş dondurmasını, Avrupa'da tanıtmak ve sevdirmek için kolları sıvadı. Gelsenkirchen'de geçen yıl kurduğu soğutucu depo ile "Mardo"nun Avrupa temsilciliğini alan Zekeriya Gözcü, Almanya başta olmak üzere Hollanda ve Avusturya gibi ülkelerin büyük kentlerinde distribürtörlük verdiklerini ve yakında dahada büyüyeceklerini belirtti.

Daha çok toptan satış yaptıklarını belirten Zekeriya Gözcü, bunun yanında Kuzey Ren Vestfalya Eyelati'nde özel bir araçla, parakente satışlarımızda var.Amacımız maraş dondurmasını, Avupa'ya tanıtmaktır dedi.Bilinen maraş dondurması tadında üretilen Mardo dondurmasında, renklendirici ve tatlandırıcı gibi katkı maddelerin bulunmadığını belirten Zekeriya Gözcü, buram buram doğa kokan dundurmalarımızda, yeterli çeşitlilik ve kalite var dedi.500, 60 ve 250 gram şeklinde hazırlanan paketlerle müşteriye sunulan dondurmaların, dör kilo halinde ise market ve cafele servis yapıldığı belirtildi.Avrupa'da artan sıcaklarla beraber "Mardo Dondurması"nın, daha cok piyasa bulacağı ve hakettiği yere gelebileceği bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title