Haberler

Manisa: Manisa'da Trafik Kazası: 3 Ölü

Manisa'da Bir Otomobilin Tır'la Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Kazada, Aynı Aliden 3 Kişi Hayatını Kaybetti.

Manisa'da bir otomobilin TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aynı aliden 3 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Manisa'dan İzmir'in Menemen İlçesi istikametine giden Saide Kurt idaresindeki 26 PS 750 plakalı otomobil, dün saat 18.30 sıralarında Ingolstad Bulvarı ile yeni Menemen yol kavşağında karşı yönden gelen İbrahim Kılıç yönetimindeki 60 HE 574 plakalı teneke hurdası yüklü TIR'la çarpıştı. Yaklaşık 50 metreTIR'ın altında sürüklenen otomobilde bulunan Saide Kurt, baba Nevzat Kurt (54) ile eşi Şerife Kurt (45) sıkıştıkları otomobilden Manisa İtfaiyesi'ne ait kırım ekibi tarafından çıkartılarak Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nevzat Kurt yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yoğun bakıma alınan eşi Şerife Kurt ve Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen kızı Saide Kurt da bugün tedavi gördükleri hastanelerde hayatlarını kaybetti.

Gözaltına alınan TIR sürücüsü İbrahim Kılıç (25), "Ben normal kendi şeridimde gidiyordum. Birden otomobil önüme çıktı. Çarpmamak için direksiyonu sola kırmama rağmen kurtaramadım" dedi.

Nevzat Kurt'un bir süre önce emekli olduğu, eşi Şerife ve kızıyla birlikte Afyonkarahisar'da oturan kayınvalidesi Şöhret Ayanoğlu ile bayramlaştıktan sonra İzmir'in Menemen İlçesi Kazımpaşa Mahallesi İzmir Caddesi'nde oturan annesi Sıdıka Turban'ın yanına bayramlaşmaya gitmekte olduğu öğrenildi. Saide Kurt'un Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde eğitim gördüğü belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title