Haberler

Manisa Aynı Noktadaki Bu Kazada da Yine Tokalaşıp Ayrıldılar

Aynı noktadaki bu kazada da yine tokalaşıp ayrıldılarMANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, motosikletle otomobilin çarpıştığı kazayı yaralanmadan atlatan sürücüler, tokalaşıp birbirlerine geçmiş olsun dileğinde bulunarak ayrıldı.

Aynı noktadaki bu kazada da yine tokalaşıp ayrıldılar

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, motosikletle otomobilin çarpıştığı kazayı yaralanmadan atlatan sürücüler, tokalaşıp birbirlerine geçmiş olsun dileğinde bulunarak ayrıldı. Aynı yerde bir süre önce de iki motosikletli kaza yapıp benzer şekilde ayrılmıştı. O anlar ise güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Kaza, geçen pazartesi günü saat 13.45'te, İstiklal Mahallesi Altıntaş ve Yalova Sokak'ın kesiştiği noktada meydana geldi. Bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülenen kazada; sürücüleri ve plakaları belirlenemeyen bir motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Her iki sürücü de kazada yaralanmadı. Motosiklet ve otomobilde ise küçük çapta maddi hasar oluştu. Kazanın ardından kenara çektiği otomobilden inen sürücü, motosikletlinin yanına giderek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Tokalaşan sürücüler, ardından kaza yerinden ayrıldı.

Öte yandan aynı yerde bir süre önce iki motosikletli de kaza yapıp benzer şekilde tokalaşıp, ayrılmıştı.

GÖRÜNTÜ ÖDKÜMÜ

Güvenlik kamerası

kaza anı ve sonrası

17 ağustos'ta yaşanan kazanın görüntüleri

-güvenlik kamerasında kaza anı ve sonrası

(KJ Haber Doğan ÇİZMECİ- Kamera TURGUTLU (Manisa), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Turgutlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title