Haberler

    Logitech'ten İpad Pro'ya Özel Şarj Standı

    Üzerinde yer alan mıknatıs sayesinde iPad'in dik durumda şarj edilmesini sağlayan Logi BASE, cihazın bu süre içinde kolayca kullanılmasına imkan tanıyor.

    Üzerinde yer alan mıknatıs sayesinde iPad'in dik durumda şarj edilmesini sağlayan Logi BASE, cihazın bu süre içinde kolayca kullanılmasına imkan tanıyor. Logi BASE; güne "Siri" ve benzeri uygulamalarla başlayan, giyimden mutfak önerilerine kadar yaşamının her aşamasında iPad Pro'yu yanından eksik etmeyenlerin, cihazından şarjdayken de yararlanmasını amaçlıyor.

    Alüminyum malzemeyle üretilen ve kaymaz tabanıyla dikkat çeken Logi BASE, kullanım ve görsel olarak 12,9 ve 9,7 inch iPad Pro'lar ile uyum gösteriyor.

    Konuyla ilgili bilgi veren Logitech Mobilite Birim Başkan Yardımcısı Michele Hermann, "Geçtiğimiz sonbaharda Apple Smart Connector ile uyumlu ilk klavyemiz Logi CREATE'i tanıttık. Şimdi ise inovatif bir uygulamayı hayata geçiriyor, Smart Connector teknolojisini bir adım daha ileriye taşıyarak iPad Pro'nun şarj edilirken bile kolayca kullanılmasını sağlıyoruz. Bu, bizi oldukça heyecanlandırıyor." dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Logitech Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title