Haberler

KÜÇÜKÇEKMECE'DE KİMYASAL MADDE DEPOSU ALEV ALEV YANDI

Güncelleme:

KÜÇÜKÇEKMECE'de kimyasal maddelerin bulunduğu depo alev alev yandı.

KÜÇÜKÇEKMECE'de kimyasal maddelerin bulunduğu depo alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin bir buçuk saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Yarımburgaz Mahallesi Halkalı Altınşehir İstanbul Caddesi'nde bulunan bir kimyasal deposunda saat 13.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodaki yangını görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede büyüyen yangında tüm depoyu alevler kapladı. Yan binaya da sıçrayan yangına, itfaiye ekipleri hemen müdahale etti. Depodaki kimyasal maddelerin de etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın yaklaşık 1 buçukluk saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. İtfaiyenin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangın çıktığını gören Bilal Aydın, İtfaiyeler geldi hemen, içeriye girip tehlike oluşturabilecek şeyleri çıkarttılar. Bir anda yangın çıktı, içeride zaten personeller çalışıyordu. Onlar müdahale edene kadar alevler yukarıyı sardı. Yangın yükseğe sıçradığı için kimsenin elinden bir şey gelmedi. Mecbur itfaiyeyi beklemek zorunda kaldık. Kimyasal deposu olduğu için çok çabuk alevlendi. Depoda hasar oluştu. Yangın rüzgarın da etkisi ile arka taraflara sıçradı diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title