Haberler

Kezman: "Takım İçin Savaşmaya Yüzde 100 Hazırım"

Fenerbahçe'nin Sırp Futbolcusu Mateja Kezman, Sakatlığının Geçtiğini, Şu Anda Yüzde 100 Hazır Olduğunu Söyledi.

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, sakatlığının geçtiğini, şu anda yüzde 100 hazır olduğunu söyledi.

Samandıra Tesisleri'nde yapılan antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kezman, sakatlığının geçtiğini belirterek, ''Şu anda takıma yardımcı olmak için yüzde 100 hazırım. Kupa maçında da ikinci yarıda oynadım. Artık takımım için savaşmaya yüzde 100 hazırım'' dedi.

Kezman, sakatlığının nasıl oluştuğuyla ilgili bir soru üzerine, UEFA Kupası'nda Eintracht Frankfurt maçı öncesi ayak tırnağından sakatlığı olduğunu ifade ederek, ''Önemli maç olduğu için Frankfurt maçında oynadım. Belki de tırnağımdaki sakatlıktan dolayı ayağımın altında sakatlık oluştu. Bir süre uzak kaldım ama sürekli çalıştım ve fiziğimden bir şey kaybetmedim'' diye konuştu.

Kezman, kendisinin oynamadığı Kayseri Erciyesspor maçında aldıkları beraberliğin üzüntü verici olduğunu söyledi. ''Kayseri Erciyesspor maçında hepimiz hayal kırıklığına uğradık ama hala 5 puan önde lideriz'' diyen Sırp futbolcu, şöyle devam etti:

''Mücadelemize devam edeceğiz. İyi hücum oyuncularımız var. Hepsi kaliteli oyuncular, ayrı ayrı değeri olan oyuncular. Tüm arkadaşlarımızın birbirine yardım etmesi gerekiyor. Ligde daha çok maç var. Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Son derece tecrübeli bir takımız.''

Kezman, derbi maçlarla ilgili bir soru üzerine, ''Galatasaray maçı geldiğinde şampiyon belli olmuş olur. Ligi kazanmak sadece büyük maçları kazanmakla gerçekleşmiyor. Diğer maçları da kazanmak gerekiyor'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title