Haberler

Kazanan Fıstık Oldu

Güncelleme:

Bu sene 8.'si düzenlenen Antepfıstığının tanıtımına yönelik "Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali" sona erdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve bu sene 8'sini düzenlediği Antepfıstığının tanıtımına yönelik "Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali" sona erdi.

ÇOCUK RİTİM GRUBUNDAN MİNİ KONSER

Festivalin son gününde Gazianteplilere mini bir konser veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çocuk Ritim Grubu katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Performansları ile izleyicileri kendilerine hayran bırakan yaklaşık 40 kişiden oluşan Çocuk Ritim Grubu, Festivalde seslendirdikleri parçalar ile geceye damgalarını vurdular. Mini konser sonunda dinleyiciler çocukları ayakta alkışladılar.

YARIŞMACILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen "Baklava Yeme Yarışması", "Lahmacun Yeme Yarışması" ve "Yöresel Yemek Yarışması"nda dereceye giren yarışmacılara da son gün Festival sahnesinde ödülleri verildi.

Festival Parkta düzenlenen ödül törenine Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterleri Settar Çanlıoğlu ve Cengiz Ağar, Daire başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Protokol üyeleri tarafından birincilere Cumhuriyet altın, ikincilere yarım altın ve üçüncülere çeyrek altın ödülü ve Festival hediyeleri verilen törende yarışmacılar Festival plaketi ile de ödüllendirildiler.

Yarışmacıları medeni cesaretlerinden dolayı kutlayan Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivaline emek veren herkese teşekkür etti.

Festival; Romanya, Çek Cumhuriyeti'nin Ostrava kenti, Gaziantep, Kastamonu Taşköprü Yöresel Halk Dansları Topluluklarının gösterileri ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title