Haberler

Kayseri: Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı Kayseri Şubesi Açıldı

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Bülent Aydemir, "Türkiye bugün adeta ateşle imtihandan geçmektedir" dedi.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Bülent Aydemir, "Türkiye bugün adeta ateşle imtihandan geçmektedir" dedi.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Kayseri Şubesi'nin açılışına katılan Vakıf Genel Başkan Yardımcısı Bülent Aydemir, "Devlet ve millet olarak geleceğimiz bu ağır buhrandan bir önce kurtulmaya bağlıdır. Bu konuda herkesin üzerine düşeni, vakit geçmeden yapmak zorunda olduğu bir dönemece girilmiştir. Aksi taktirde Türkiye'yi sonu bir facia olacak, bir ayrışma, bölünme ve çatışma süreci beklemektedir. Bu bakımdan bu bataklıktan ortak akılla ve ortak çabalarla çıkarılması Türkiye için bir varoluş sorunudur" diye konuştu.

Türkiye'nin artık içerde ve dışarıda duvara dayandığını iddia eden Aydemir, kuşatılmak istenen Türkiye'nin etrafındaki ateş çemberinin giderek daraldığını söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Aydemir, "İç bünyemizi ve milli kimliğimizi dermanı olmayan bir ur gibi sinsice kemiren bölücü tahrikler, milli bünyemizde ve toplumsal dokumuzda onarılmaz yaralar açmış, tedavi edilmeyecek bir hal almıştır. Türkiye bugün adeta ateşle imtihandan geçmektedir. Devlet ve millet olarak geleceğimiz bu ağır buhrandan bir önce kurtulmaya bağlıdır. Bu konuda herkesin üzerine düşeni, vakit geçmeden yapmak zorunda olduğu bir dönemece girilmiştir. Aksi taktirde Türkiye'yi sonu bir facia olacak, bir ayrışma, bölünme ve çatışma süreci beklemektedir. Bu bakımdan bu bataklıktan ortak akılla ve ortak çabalarla çıkarılması Türkiye için bir varoluş sorunudur" dedi.

Aydemir, daha sonra Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Kayseri Şubesi'nin yeni yönetim kurulunu da tanıtarak, başarı diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title