Haberler

Kayınbiraderini Bastonla Öldüren Zanlı Tutuklandı

Adana'da miras paylaşımı nedeniyle tartıştığı kayınbiraderini bastonuyla başına vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Adana'da miras paylaşımı nedeniyle tartıştığı kayınbiraderini bastonuyla başına vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesine bağlı Salbaş Mahallesi'nde kahvehane önünde meydana gelen olayda, Cumali K., kayınbiraderi Ahmet Türkmen'i eşine kalan mirası vermediğini ileri sürerek bastonuyla başına vurup kaçtı. Türkmen, olay yerinde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Olaydan 1 gün sonra yakalanan Cumali K., adliyeye sevk edildi.

Katil zanlısı Cumali K., Adana Nöbetçi 9. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki savunmasında, kayınbiraderini kendisine küfrettiği için öldürdüğünü ileri sürdü. Olay günü kahvehanede kayınbiraderi Ahmet ile karşılaştığını belirten Cumali K., cinayet anını şöyle anlattı:

"Kayınbabamdan eşime miras kalan tarlayı kayınbiraderim Ahmet ekip biçiyor, kiraya veriyordu. Kahvehanede karşılaştık. Kendisine tarlalardan bir kısmını 2 yıllığına kiraya vermek istediğimi söyledim. O da 'Olmaz. Sen nasıl insansın?' diyerek karşı çıktı. Ben de eşimin payının olduğunu söyleyince küfür etti. Tartıştık. Kahvedekiler bizi ayırdı. Daha sonra kayınbiraderim yine küfretti. Ben de bastonumla kafasına vurdum. Öleceğini bilmiyordum."

Savunmasının ardından mahkemece tutuklanıp jandarmalar tarafından cezaevine götürülen Cumali K., fotoğrafını çeken gazetecilerin, "Kayınbiraderinizi neden öldürdünüz?" sorusuna, "Öldü, ne yapayım" diyerek cevap verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Türkmen Çukurova Salbaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title