Haberler

Kardemir Karabükspor 7 Hafta Sonra Kazanmak İstiyor

Kardemir Karabükspor, 7 haftalık galibiyet özlemine hafta sonunda deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu yenerek son vermek istiyor.

Kardemir Karabükspor, 7 haftalık galibiyet özlemine hafta sonunda deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu yenerek son vermek istiyor.

Kardemir Karabükspor, Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Tolunay Kafkas nezaretinde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Hakan, Tanju ve Emre Güngör katılmazken, Emre Özkan ve Aykut Akgün takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Yiğit İncedemir, kalan haftalarda final niteliğinde maçlar oynayacaklarını belirterek, "Bulunduğumuz konumdan kurtulacağımıza yüzde yüz eminiz. Hakem hataları ile puanlar kaybettik. Şanssızlıklar yaşadık ve olmayacak maçları kaybettik. Ama bundan sonra oynayacağımız maçları kazanarak Kardemir Karabükspor'u layık olduğu yere çıkaracağız" dedi.

Üst üste 2 deplasman maçı oynayacaklarını hatırlatan İncedemir, "Bu maçlar büyük ölçüde yol haritamızı belirleyecek. Ancak buradan çıkaracağımız en az 4 puan daha sonra oynayacağımız maçlar için bizi çok daha iyi bir konuma getirecektir" diye konuştu.

Ahmet İlhan Özek ise "Bu maçtan 3 puan alarak çıkış yapmak istiyoruz. 7 haftadır kazanamıyoruz. Bulunduğumuz konum takımımıza yakışmıyor. Çok sakatlıklar ve talihsiz maçlar yaşadık. Bazen olmayınca olmuyor. Bulunduğumuz konum beni çok üzüyor. Ama bu şanssızlığımızı bu maçla birlikte kırmak istiyoruz. Karabükspor'u layık olduğu yere getirmek için çalışacağız" dedi. - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Tolunay Kafkas Emre Güngör Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title