Haberler

Karaköprü 3. Spor Şöleni Bakan Faruk Çelik'in Katılımıyla Başladı

Karaköprü Belediyesi tarafından başlatılan ve bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Karaköprü Spor Şöleni, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla başladı.

Karaköprü Belediyesi tarafından başlatılan ve bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Karaköprü Spor Şöleni, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla başladı.

Karaköprü Faruk Çelik Spor tesisinde gerçekleşen Karaköprü 3. Spor Şöleni açılış törenine; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Kaymakamı Mustafa Kutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, turnuvaya katılan öğrenciler ile veliler katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik; sporun Şanlıurfa'da gelişmesi konusunda emeği geçen bütün yöneticileri kutladığını belirterek "Tebrik ediyorum ve okullar arasında başlayan müsabakaların başarılı geçmesini temenni ediyorum bu müsabakalar da ilkokul ve lise düzeylerinde çok başarılı sporcular burada keşfedilecek. Hem Şanlıurfaspor'da hem de diğer takımlarımızda oynayarak geleceğin iyi sporcuları arasında yer alacaklardır" dedi.

Bakan Çelik ve beraberindekiler müsabakaya katılan iki takım ve hakemlerle fotoğraf çektirdikten sonra hakemin ilk başlama düdüğü ile sahada topa ilk vuruşu gerçekleştirdi.

Basketbol, voleybol ve futbol gibi çeşitli dallarda Karaköprü'de bulunan okullardaki yaklaşık 320 öğrenci, 32 takım halinde yarışacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title