Haberler

Kanıt İzleyenleri Ekrana Kilitleyecek

Güncelleme:

"Kanıt", yeni sezonu ile Kanal D'de devam ediyor.

Gerçek suç hikayelerinin, zekice işlendiğine inanılan cinayetlerin ve bir çok suç olayının nasıl çözüldüğünü anlatan ekranların ilk infotainment yapımı "KANIT", yeni sezonu ile Kanal D'de devam ediyor.

Yapımcılığını ve genel yönetmenliğini Abdullah Oğuz'un yaptığı, ünlü kriminalist Prof. Dr. Sevil Atasoy'un süpervizörlüğünü üstlendiği dizinin hikayelerini Selin Atasoy Hartevioğlu, senaryosunu ise Ahmet Saatçioğlu kaleme alıyor.

Biray Dalkıran'ın yönetmenliğini yaptığı, farklı konsepti ile dikkat çeken dizi 3. Sezonda başarılı oyuncu kadrosuna "Komiser Yaman" karakteriyle Tolga Karel'i dahil etti. Sezona iddialı başlayan dizi, güçlendirdiği oyuncu kadrosunun dışında, bu sezon başlayıp biten hikayelerin yanında devam edecek yan hikayelerle izleyicileri merakta bırakacak.

Her hafta farklı cinayetlerin işlendiği dizi, gerçek hikayelerden oluşan bölümleriyle adli tıp ve emniyet ile ilgili bir çok bilinmeyeni de izleyenlerle paylaşıyor. Ayrıca her hafta ayrı bir hikayesi olan ve buna bağlı olarak her hafta farklı bir cast oluşturularak yeni bölümler çekiliyor. Buna rağmen ve alışık olunmayan bir konsepti olan "Kanıt" dizisi güçlü ekip çalışmasıyla 100. bölüme geldi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Oğuz Sevil Atasoy Kanal D Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title