Haberler

İstanbul: Kazakistan'da Kazak ve Türk İşçiler Arasındaki Kavga

Kazak İşçilerle Türk İşçilerin Kavgasından Sonra, Şantiyenin Polikliniğinde Bir İşçi Tarafından Cep Telefonuna Kaydedilen Görüntüler Ortaya Çıktı.

Kazak işçilerle Türk işçilerin kavgasından sonra, şantiyenin polikliniğinde bir işçi tarafından cep telefonuna kaydedilen görüntüler ortaya çıktı.

Kazakistan'da, Atyrau'daki Tengiz petrol sahasında ENKA şantiyesinde yemek alma sırasında Kazak işçilerle Türk işçiler arasında çıkan kavgada yaralanan ve sonrasında getirilen 72 Türk işçi, İstanbul Özel Vatan Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kavga sonrasında şantiyenin PDF isimli kliniğinde ilk müdahaleleri yapılan Türk işçilerin tedavi edildikleri esnada çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Kavgadan hafif yaralı olarak kurtulan Mehmet Aslan, cep telefonuyla arkadaşlarının poliklinikte tedavi edilmelerini görüntüledi. Türk işçilerinin poliklinik koridorlarını dolup taşırdığı, çok sayıda işçinin de dışarıda tedavi edildiği gözlendi. Hastane dışında bekleyen bazı işçilerin bavullarını hazırlayıp dönüş için harekete geçtikleri dikkat çekerken, hastane koridorlarında tedavi olmak için sıra bekleyen işçilerin acı içerisinde kıvrandıkları da görüntülendi.

Türk işçilerin İstanbul'daki tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title